Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: " ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ". ΕΚΔ. ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

«Την κοίταξε και μια βουβή ζήλια τύλιξε την καρδιά του Πάρη. Το κύμα βγαίνει μέσα από τα μαβιά κοχύλια! Είπε σπάζοντας τη σιωπή της, καθώς χανόταν με ονειροπόλο βλέμμα στον ορίζοντα. Κι απ΄τις φωνές του ανέμου, απάντησε με ανάλογη αισθαντικότητα εκείνος».

Το «Αν αγαπήσεις ποτέ» είναι το πέμπτο μυθιστόρημα του Δημήτρη Χριστακόπουλου. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό του, ο Πάρης θέλει να γράψει ένα βιβλίο με θέμα το πάθος ενός καθηγητή για μια νεαρή φοιτήτρια. Ανεξήγητες όμως καταστάσεις- μια γυμνή ζωγράφος που μαζί με το πορτρέτο του αποκαλύπτει και τον κρυμμένο του εσωτερικό κόσμο, η αρνητική επιρροή του αγάλματος μιας άγνωστης θεάς, μια γοητευική παντεμένη γυναίκα και η πρώην σύζυγος του- τον αναστατώνουν.

Ώσπου κάποτε θα γνωρίσει την Αγαύη που θα την ερωτευθεί αμέσως και κάθε στιγμή μαζί της θα είναι ξεχωριστή. Που θα οδηγήσει αυτός ο έρωτας; Ποιο ήταν το μεγάλο μυστικό του Πάρη και ποια η σχέση του με τον ήρωα του μυθιστορήματος που ήθελε να γράψει;

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος, αλλά και την ευτυχία, τη ζήλια και τη χίμαιρα, την προδοσία, το φόβο, την ελπίδα, τα όνειρα. Κρατά τον αναγνώστη δέσμιο από τις πρώτες σελίδες.

Νίκος Δανιήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου